۹ پاسخ

کاملا طبیعیه این تعدا د عزیزم شل و ابکی و اسهال ب تعدا د هفت هشت بار نباش عادیه بچه غدا میخوره بایدم دفع کنه

سلام.منم دخترم همینطور بود زنداداشم گفتن اتفاقا خوبه این نشان دهنده اینه که سوخت و ساز بدنش خوبه

زیاد نیس ک طبیعیه جوریم نیس ک بگیم اسهاله

اشکال نداره عزیزم طبیعیه بچه منم همینطور

مشکلی نداره اگه شکمش خیلی شل نیست معده وروده خوب کار میکنه دختره من که قطره آهن که میخوره یوبوست میگیره شکمش اون روزی که خوب کار میکنه انگار خدا دنیارو بهم داده

سلام عزیزم تا۵بار دفع در روز طبیعیه

سلام عزیزم غذا حتما زیاد دادی بهش بعد موز و کته قویه خوب معلومه بچه پی پی میکنه غذاهایی که خیلی قویه از هر کدوم یه بار در روز بده

خو پی پی کنه نیکانم اینجوریه خداراشکر کن سالمه جیزای الکی نده به بچه .

ب پزشکش تماس بگیرید