۶ پاسخ

عزیزم شربت خاکشیر غلیظ روزی دو لیوان با ۳ تا۴ ساعت پیاده‌روی من اینکارارو کردم هم دهانه ی رحمم فوغ‌العاده نرم شده بود هم زایمان راحتی داشتم☺
ایشاللا زایمان خوبی داشته باشی گلم🤲💋

منکه همه کاری کردم روزی دوسه ساعت پیاده روی و ورزش و خوردن قرص گل مغربی و.... ولی اصلا دهانه رحمم بازنشد و دردم نگرفت اخرش هفته 40 رفتم بستری شدم و باامپول فشارزایمان کردم😞

بد تر از شمام هست نگران نباش. یکم برو پایین تر یه خانمه یک هفتس هر کاری بگی کرده ولی اور نداشته بهش😅 دم کرده گل گاوزبون. دم کرده زعفرون. پیاده روی زیاد. اسکات. پله نوردی.

پیاده روی ورزش استفاده از خاکشیر

عزیزم من از کپسول ژلاتینی روغن گل مغربی استفاده کردم مثل شما هم هفته 39 بودم یک شب استفاده کردم صبح روز بعد زایمان کردم

رابطه داشته باشی سه چهار بار در روز