۵ پاسخ

بستگی به جفت و چربی نداشتن شکم هم داره..منم شکمم کامل میچرخه🤪

هرکسی بچش یجور تکون میخوره بعضی بچها تنبلن و بعضیا فضول ، نگران نباش مال منم اونجوری که تو گفتی نیست همینکه تکوناشو حس میکنم برام کافیه

نه عزيزم اولا بچه ها فرق ميكنن يكي فعاليتش زياده در ثاني كمي ني نيتون بزرگ بشه حركاتش مشخص تر ميشه هفته ي ٣٤ ٣٥ ٣٣ اينا

این چیزا نگرانی نداره ک.همین که تکون میخوره و تعداد تکونا و وزنش اینا درسته همه چیز خوبه

برای منم بعضی اوقات مثل ماهی لیزمیخوره ازاینورب اونورمعلومه فیلم گرفتم یادگاری بمونه😁😂