۳ پاسخ

از پیامت پیداست خیلی حساسی
معمولا هرچقدر بیشتر مادر حساس باشه بچه بیشتر مریض میشه و اینکه از نظر علمی میگن بچه هایی که خیلی خیلی تمیز زندگی میکنن وقتی در معرض یه الودگی کوچیک قرار میگیرن سریع مریض میشن
البته از دندون هم هست دختر منم چند ماه پشت هم مریض میشد دکتر هربار میگفت گوش دردو گلو درده
هربارم وقتی خوب میشد دندون درمیاورد
انقدر هم دارو بهش نده همین سرما خوردگی ها بدنش رو قوی میکنن و مفید هستن گاهی خیلی بیشتر از پدی لاکت و داروهای شیمیایی دیگه
من نظرم و گفتم وچیزایی که گفتم از خودم نبود اگه پیامای مشاور گهواره برات میاد باید خونده باشیشون

سلام عزیزم بااین علایمی که گفتی نود درصد بخاطر معدش هست
تب ترش می‌کنه
اسید معدش می‌ره بالا ترش می‌کنه و بعدش تب
پسر من دوبار اینطوری شد دوماه بهش امپرازول دادم با پرهیز غذایی درست و با احتیاط
بعدش تا دوهفته یواش یواش قطش کردم
الان خداروشکر خوب شده کمتر دکتری تب ترش معده رو میفهمند
و فقط بلد شدن بگن مال دندونه و استا بدن

دکترشو عوض کن عزیزم بعدم شاید همه اینا ب خاطر دندونشخ