۵ پاسخ

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن و آروم باش شیاف زدی فقط پاشویه ش کن و اینکه بالاخره واکسن زده و واکنش بدن نشون میده سعی کن مرتب بهش شیر بدی که ضعف نکنه تو خواب و گرسنه نمونه ۴ ساعت بعد شیاف میتونی بهش استامینوفن بدی و خواهشا بیمارستان هم نبر چون الان اوضاع از لحاظ کرونا خیلی خرابه تو خونه درمانش کتی بهتره.ایشالا که زود آروم و خوب میشه.
دارو رو هم خواستی بدی یکم با آب رقیق کن و زیر زبونش آروم آروم بریز ایشالا بالا نمیاره.

همیشه تب سنج که میزارین دکتر به من گفت زیر بغل بزارید و نیم درجه اضاف کنین،استامینوفن ساده واسش بخر
پسر منم واکس دوماهگی که زد استامینوفن رو بالا می اورد بعد فهمیدم چون قطره طعم دار بوده،صورتی بود(توت فرنگی)
پاشویش کن با اب ولرم
مقعدشو هم پارچه تو اب ولرم بزار

شیاف بایدتاالان میاورد پایین ببین نیومده بیرون اگه نزده بیرون پاشویش کن براش آیت الکرسی بخون آروم میشه

عزیزم میاد پایین نگران نباش من دخترم تب داشت چندشب پیش ۳۸.۳بود شیافت ساعت ۲زدم شاید شش اومد ۳۶.۸نگران نباش فقط ۴ ساعت بعداز شیافت استا بهش بده حتما

براش استامینوفن بگیر بامارک پاراکید.خوش مزه وشیرینه میخوره اون چون تلخه یابد مزه است بالامیاره