۵ پاسخ

عزیزدلم اشتباه کارت هم اینه که به زورغذابهش میدی .فقط سفرزو پهن کن وشروع کن به غذاخوردن وازغذا تعریف کن غذاتوکه خوردی صفره روجمع کن ولی قبل این کاربگو که ازاین به بعد قوانین جدید داریم هرکس سر سفره غذانخوره دیگه خبری ازغذانیست کلی بگو فقط به دخترت نگو بیشترهم غذاهای درست کن که اون دوست داره بوی ریحان باپیازاشتها اورهست عزیرم همیشه روی سفره بزار باهمسرت هم هماهنگ کن قبلش که زودترجواب بگیری بعد قند شکلات کیک شیرینی اب میوه اینارو قطع کن توی خونه فقط چیزاهای خونگی به بچت بده حتی اگه نان خالی هم بخوره بهتریواش یواش اشتهاش بازمیشه

بچرو ازادانه بزارید غذا بخوره روفرشی بندازید غذارو بزارید جلوش بزارید بازی کنه سرگرم شد شماهم بهش غذا بدید اصلا دنبالش نرید بهش غذا بدید چون دیگه کلا غذا نمیخوره پسره منم بعضی موقعها غذا نمیخوره هل وهوله میخوره منم بهش میدم بعد خودش انقد میگه به به به به که غذا میارم میخوره

از اول اینجوری بوده ؟؟
بچه ها یه دوره ای بدغذا میشن اونم طبیعیه 😘😘😘😘

ننگران نباش وقتی دخترتو ازشیربگیری همه چی میخوره،دخترمن تاوقتی شیرمیخورد هرچی بهش میدادم به زور بالامیاورد ولی الان خداروشکر همه چیز میخوره.

به زورغذادادن خودش عاملی برای بدغذاییه بچس بذاربه میل خودش هرچی که دوس داره بخوره دخترمن ازبس که توخونه شکلات نون بیسکوییت پفیلاسیب زمینی کشمش هرچی دمه دستش بودمیذاشت دهنش الان یادگرفته که هی دهنش بجنبه من اصلابهش فشارنمیارم حتی اگه چندساعت چیزی نخوره