۴ پاسخ

به من که نگفت . البته nt من بالا بود واسم nipt نوشت این هفته قطعی جنسیتش توو آزمایش معلوم میشه

ببین بزار ۱۲ هفته کامل یا ۱۲ و چند روز برو بهتره به نظرم راحت تره متوجه میشه سونوگراف اما دل خوش به جنسیت نباش من اون موقع رفتم اصلا گفت معلوم نی بهم نگفت خیلی غصه خوردم 😄😄 ولی ۱۷ هفته ۵ روز رفتم آنومالی بهم گفتن🤩🤩

عزیزم غربالگری بدی به احتمال زیاد بهت میگه

عزیزم کلا سونو ان تی هر زمان هم بری درصدی بهت جنسیت میگه تازه قابل اعتماد هم نیس فقط انومالی