۸ پاسخ

من استفاده کردم خیلی چون تو مهمانی بازار دوست نداشتم شیر یدم میدوشسدم تو شیشه میبردم باهام خوب بود الان برای این یکی هم.میگیرم

سلام عزیزم
احتمال اینکه روزای اول احتیاج بشه خیلی زیاده... چون ممکنه بچه قدرت نداشته باشه سینه رو بگیره یا شیرت کم باشه... پس لازمه با شیردوش بدوشی و‌ب بچه بدی ک‌ زردی نگیره... چون شیر خوردن
خوب تو روزای اول خیلی تو پیشگیری از زردی موثره... بخر و داخل کیف بیمارستانت هم بذارش

من سر بچه اولم خریدم .و واقعن تو روزای اول لازمه .سینه پر شیر میشه و نمیتونه بخوره جدا از اون سینه هات درد میگره ولی وقتی با شیر دوش خالی میکنی هم بچه میتونه راحت بخوره هم سینه درد نمیشی ...من خریدم قیمتش ده تومن بود

من اهوازم ازاین دستیا خریدم ۲۴تومن فک کنم.گفتم شایدنیازشه مامانم برا۳تامون ازشیردوش استفاده‌میکرد منم خریدم

بنظرم فعلا نخر. منم نمیخرم البته خواهرم داره ولی کلا چیزی نیست که همه لازمشون بشه.. خواهر منم خرید ولی استفاده نکرد.شاید یه بار استفاده کرد. بستگی داره اخه شیرت خیلی زیاد باشه مجبور میشی بدوشی یا بچه نخوره... بذار بدنیا بیاد ببین چجوریه اوضاع اگه لازم شد خب اون موقع میخری دیگه .

من خریدم ولی احتیاج م نشد. همون طور هفت ساله تو کمد مونده

اگه از اطرافیان کسی داره بگیر ازش،من زنداداشم داشت گفت نگیر خودم بهت میدم،بنظرم نیازه چون امکان داره روزا اول بچت نتونه سینه رو بگیره،مگه قیمتش چقدره؟

ده تونمه چیزی نیس حتما هم لازم‌میشه بخر عزیزم