۷ پاسخ

منم همینم عزیزم کلا دختری تو پهلوهام و شکمم کوچیکه الان ۶۲کیلو ام.ولی تو ۳۰ هفته ۱۶۰۰بود و دکتر گفت قشنگ وزن گرفته .نگران نباش صد در صد لاغری و نینیت دختر که شکم نداری به نسبت

منم وزن اضافه نکردم تو بارداری وزن جنین کمه اما ربطی نداره به وزن خودم به خاطر اهن هس برای من

نه عزیزم..نگران نباش..
منم همینجور بودم..تازه بیشتر بچه ها ماه نه وزنگیری میکنن..
اگه سونو میگه وزنش نرماله نگران نباش
آجیل بخور..
با گوشت بع صورت کبابی یا عصاره

منم شکمم کوچیکه ولی هفته قبل رفتم دکتر معاینه کرد گف سایز شکمت باهفتت یکیه. نگران نباش

نه عزیزم ممکنه بچه تو پهلوت باشه

عزیزم یعنی چند هفتته که شدی هفت ماه مبشه بهم بگی

نگران نباش بدنا و سیستم باهم متفاوتن اصلا ربطی به این نداره