۷ پاسخ

مرغ ،سیب زمینی و هویج و برنج بزارید بپزه در اخر کره یا روغن زیتون اضافه کنید چند قطره لیمو هم بزنید مزه بگیره میکس کنید بخوره دفعات بعد سبزی جعفری و گشنیز اضافه کنید جو پرک هم میتونید اضافه کنید
هر بار یه مواد اضافه کنید تنوع بشه

سلام عزیزم برای اولین سوپ برنج و یه تیکه مرغ بدون نمک. از کم شروع کن بهش بده هر روز کم کم اضافه کن غذاشو بعدا میتونی هویج و جعفری تو مراحل بعدی اضافه کنی به سوپش

سعی کن سیب زمینی پیاز هویج رو رنده بزنی توش رشته بریز با مرغ ریش ریش بعد لهش کن بده بهش

هویج برنج نیم دونه سیب زمینی

یه تیکه گوشت خورشتی بدون چربی.سیب زمینی ،یه قاشق برنج.وقتی که پخت گوشت رو در بیار بقیه رو میکس کن.روزهای بعد گوشت رو هم میکس کن...روزهای بعدش هویج رو اضافه کن.و......

اب و برنج وسیب زمینی و هویج وروغن زیتون

عزیزم پیاز و سیب زمینی با هویج و بدون ادویه حتی نمک بذار با یه لیوان اب بپزه بعد میکسش کن از صافی رد کن یکمم اخرش روغن زیتون یا کره بنداز توش