۵ پاسخ

سلام بنظرم بزور بهش غذا نده در مورد تجربه خودم میگم امیدوارم ب دردت بخوره ...من بچه هام از وقتی بدنیا اومدن غذا نمیخوردن مثلا موقع نهار یا شام ،من بهشون نمیگفتم بخور یا نمیذاشتم دهنشون ...خودم میخوردم و مثلا استراحت میکردم یا کارهامو انجام میدادم ....بعد از دو سه ساعت میگفتن مامان غذا بده و....وقتی شیطونی میکنه و نمیخوره توجه نکن بگو برو بازی کن بذار گشنه ک بشه میخوره ...فقط خودتو پدرش بی توجه بهش کامل غذاتونو بخورید چون همه بچه ها پدر مادر هاشونو زیر نظر دارن ....

نه دوره اشونه الان کلا دوره پادشاهیشونه و حکم رانی میخوان بکنن اوجه لجبازیشونه حلا به انواع اقسام . ما مسیحی هستیم سفره پهن کردنی قبل از غذا خوردن دعا میکنیم انماری عاشقه دعا قبل از غذا هست میاد میشینه دستاش رو بهم میچسبونه مثله ما بابا دعا خوندنی مثله ما چشماش رو محکم میبنده و بعدش صلیب میکشه ذوق میکنه و اخر سر دست میزنه و غذا میخوره البته شده پا میشه بازی دعواش نمیکنم و فقط میگم مامان ببین مسیح داره مارو میبینه فرشته های خدا سر سفره هستن ببین چقدر دوست دارن غذای خوشمزه برات اوردن که بخوری بزرگ بشی ماما جون برات غذا پخته بخور بزرگ بشی بری مدرسه خورد خورد نخورد رو اپن میذارم هم بازی میکنه گرسنه شد میخوره فقط تنقلات دم دستش نباشه مامانم میگه اصرار نکن چون بچه میلش باشه یه قاشق هم بخوره همون یک قاشق براش گوشت و خونِ چون میله خودشه . 🌸🥰

وقتی ماکارانی رو خورد کرد شما ریختی تو قابلمه یا اب دادی ریخت تو قابلمه سر سفره به بپدرش بگو یوسف امروز غذا درست کرده وبه مد کمک کرده بخور ببین چه خوشمزه است اینجوری تشویق میشه به لذا خوردن

عزیزم دختر منم همینطوره به نظرم هر غذای که میخواهی درست کنی یک کمک ازش بگیر بمثلا ماکارانی را بهش بگو تو مامانی بیا چندتاشو خورد کن بده من ب

پسرمنم دقیقاهمینطوره فقط باسرپاوبدوبدو غذا میخوره سرسفره نمیشینه