۳ پاسخ

سلام نه مولتی سیاه نمیکنه فقط اهن دندونا رو سیاه میکنه تا بهش دادی زودی پشتش اب بده وبا ی دسمال دندوناشو پاک کن

بله سیاه میکنه من ی مدت ب پسرم دادم هی تو دهانش نگه میداشت از ترس دندوناش دیگ بهش ندادم

سلام عزیزم منم قطره میم میدم به دخترم .بله وقتی لباس و سیاه میکنه دندونم همینطوره اما دکتر به من گفت بریز ته حلقش دندون دراورد یا دندونشو با دستمال پاک کن . چون دخترم قطره سخت میخوره من خودم به دکتر گفتم یه قطره ای بده که هم اهن هم مولتی باهم داشته باشه تازه الانم یک سی سی از قطره رو با دو سی سی اب قاطی میکنم بهش میدم و گاهی اوقات نیم ساعت طول میکشه تا بخوره ومابینشم هی اب میدم بهش . حتما قطره شو بدین