۱۰ پاسخ

سلام نمیدونم برای کدوم شهری ولی فعلا نبری خیلی بهتره بزار یه کم وضعیت بهتربشه بعد ببرش منم تولد دخترم بود نبردمش البته اتلیه هم برای ابجیم بود با این صورت نبردمش گذاشتم وضعیت بهتربشه

من بردم ۳۱ خرداد تولد دخترم بود البته آتلیه داخل محله خودمون بردم

منم خیلی دوس دارم پسرمو ببرم ولی میترسم خطر داره

گلم من امروز پسرمو با رعایت ماسک و الکل...بردم اتلیه...ازقبل نوبت گرفتم و کسی هم نبود توش...بیس مین طول کشید...شهرما شهر خلوتیه...اتلیه هم تو محله بود...

البته نبری بهتره. ولی از قبل بگی برات ضدعفونی میکنن و خودتم میتونی الکل ببری بعداز هر عکس دستاتون رو ضد عفونی کنی.
آتلیه ها مشتری رو جدا جدا قبول میکنن

منم خیلی دلم میخواد ببرمش ولی میترسم

عزیزم خودت میتونی توی اینترنت چند تا ایده بگیری خونه عکس بگیر مجبور که نیستی مریضی خیلی زیاد شده من حتی امروز بایدازمایش پسرمو میبردم دکتر پسرمو گذاشتم خونه خودم ازمایشو بردم نشون دکتر دادم اونم با دستکشو ماسک

نبری بهتره عزیزم

کدوم شهری عزیزم؟

نبرید سلامتیش واجب تره 💞💞💞