۵ پاسخ

درکت میکنم طبیعیه، من ارزوی مرگ میکردم باهیچ چیز حالم خوب نمیشد دوروزی یبار سرم میزدم، خداروشکر که تموم شد

دوست عزیزتهوع وبی اشتهایی طبیعیه بادکترتون مشورت کنین قرص ضدتهوع براتون تجویزکنه

اینا همش طبیعه منم همینطور بودم
خرده خرده چیز بخور یوهو همشا باهم نخور
من قرص اندانسترون میخوردم بهتر میشدم
میتونی بگیری بخوری مشکلی هم نداره هر ۱۲ساعت یدونه من میخوردم بهتر بودم

سلام عزیز منم هفته 6هستم و دقیقا مثل شما معدم دیگه سوراخ شده... در کنار تجویز پزشک زکر زیاد بگو خیلی اروم میشی منم اینکارو میکنم خیلی تاثیر داره.

منم همین جوری بودم دکتر رفتم دارو نوشت بهتر شدم الان میتونم غذا بخورم