۸ پاسخ

این چ مدلیه ک دکترا میگن خدا ذلیلشون کنه ک مادر و میترسونن تا۱۱هفته برای قلب وقت داری

سلام خوبید؟ببخشید قلب جنینتون تشکیل شد؟منم شرایط مشابه شما دارم

اصلا عجله نکن و به‌ چیزای خوب فکر کن عزیزم برای قلبش سوره حجراتو‌بخون‌خیلی خوبه خیلی توکلتم‌به خدا باشه سونو رو باید تو هفته هشت یا ده رفت زودتر معلومه دیده نمیشه فدات شم

شاید لقاح دیر تشکیل شده به نظرم الان استرس نداشته باش یه هفته دیگه سنو رو تکرار کن انشالله که رشد کرده توکل برخدا❤

سلام عزیزم منم همین مشکل شمادارم طبق تاریخ خودم ۸هفته هستم ولی سونودیروزبرام ۵هفته زدجنین دیده نشدساک بارداریم کمی دفورمه بودگفتن ۱هفته صبرکنم دوباره سونوتکرارکنم اگه جواب جای دیگه هم این باشه بایدسقطش کنم 😔

بنظرم یکمم صبر کن عزیزم و یه هفته بعد سونو برو
ان شاءالله هرچی خیرو صلاحته همون بشه

سلام عزیزم نه ننداز ..فعلا صبر کن دو هفته ..بعد باز برو سونو..من خیلیا رو دیدم که قلبش دیرتر زده.زود اقدام برای سقط نکن..خدایی نکرده اگر مشکلی باشه خودش میوفته.شما فعلا صبر کن

سلام عزیزم ناراحت ایشالا هرچی صلاحت باشه شاید یه خیری توش باشه