۵ پاسخ

ن من سربارداری هام سمت راستم ورم داشت توجه کنی یا جای بوده ک ازاونجا بخیه شروع شده ب دوخته شدن خوب میشه

نه طبیعیه ایرادی نداره تا ۴۰ روزگی تمام این ورما خوب میشه

سلام عزيزم
براي منم اتفاقا اينطور بود يكم ورم داشت كه اون هم دكتر معاينه كرد گفت به خاطر گره هاي بخيه هست
چيز نگران كننده اي نيست خوب ميشه
من يه روغن دارم كه هر شب ميزنم و چرب ش ميكنم دكترم تجويز كرده براي جاي عمل كه رد كمتري باقي بذاره
اگه بخواي معرفي كنم بزني شما هم

با پماد تتراسیکیلین چرب کن اولش سوز میگیره ولی در عرض دوروز اگه التهاب و عفونت گرفته باش خوب میشه .

عزیزم بخیه هاتو که کشید دکتر ٬اگه ورم یاعفونت داشت که همونجا بهت میگفت ٬اگه پماد واسه عفونت داری بزن شاید ازهوای گرمه که اینجوری شده