۷ پاسخ

آره عزیزم منم نمیدونستم دوبار خوردم انشاالله که هیچی نیست توکلت به خدا

من چند بار خوردم چیزی نشده ، نگران نباش . هر چیزی هم که اینترنت نوشته خیلی جدی نگیر ببین دکترت چی میگه

عزیزم همه خورکیا تو ایران ضرر داره مخصوصا همین روغنی ک داریم تو غذاهامون استفاده میکنیم همش نفته والا همه چی تراریخته شده ن فقط برا زن باردار بلکه برا همه ضرر داره تنها غذاهایی ک ضرر ندارن مال صد سال پیشه همه چیشون ارگانیکه

عزیزم منم یه بار خوردم بعدش سر درد وحشتناکی گرفتم .

آره بابا نگران نباش من خودم سه بار خوردم ولی دیگع نخوردم😑😂

نگران نباش عزیزم،اتفاقی نمیوفته ولی خب سعی کن چیزای کنسرو شده نخوری

اووو ن بابا من خوردم چند بارم