۲۰ پاسخ

سلام ، اگه دقت کرده باشین پاسخ این سوالتون جوابهای خیلی متفاوتی رو داشته تا حالا ، چون بدن هر بچه با اون یکی متفاوته و ممکنه پوشکی که به بچه من ساخته برای بچه شما حساسیت بده ، پس فقط با امتحان کردن خودتون میتونید یه پوشک مناسب فرزندتون رو انتخاب کنین.

مولفیکس افتضاحه واقعا. من تقریبا همه پوشکارو امتحان کردم. مای بیبی هم از نظر سایز عالیه هم حساسیت

مای بی بی خیلی خوبه

این طبیعیه که بوی ادرارش بیاد

من کانفی خیلی هم راضیم عالیه

والا پسر من پمپرز رو با اون رایحه خوبش و قیمت فاجعه امیزش به زانو در آورده بقیه برندها چیزی نیستن در مقابلش. هزینه پمپرزش چون بالاست نمی تونم براش هزینه کنم. همین مولفیکس و مای بی بی استفاده می کنم. کانفی هم خوب بود. بوی جیش توش بد نبود. باید زود به زود عوضش کنم. هر یه ساعت یه بار.

سلام من اوایل برای پسرم مای بیبی استفاده میکردم اذیت میشد عوضش کردم اما الان از مولفیکس استفاده میکنه خداروشکر راحته زندگیم به نظرم ببین دلبندت کدوم مارک میسازه بش که اذیت نشه

منم مولفیکس استفاده میکنم به نظرم جذبش خوبه و اینکه بوش میاد عیبی نداره خوبه که بفهمی مدفوع کرده و زودتر عوض بشه و هرچی از چیزای معطر تو پوشک استفاده نشه فک میکنم بهتره دیگه

فقط بارلی و مرسی

سلام عزیزم من پوشک کوکومی استفاده میکنم یا مای بیبی تا اینجا که راضی بودم بنظرم عالین هردو نه بوش میاد خیلی هم جذبشون عالیه😊

سلام منم ۳ ماه مای بیبی بستم ولی سایزش کوچک بود.الان مرسی میبندم از همه لحاظ ازش راضیم عالیه.

مای بیبی عالیه ببم خوبه

توخونه کوکومی برا بیرون کانفی استفاده میکنم
کانفی برند ترکیه معطر جذب خیلی خوبی هم داره

مای بی بی و ببم من استفاده کردم خوب بودن

من کانفی استفاده میکنم راضی هستم انواع مارک هارو هم امتحان کردم

خوب جیش بچه یکم بو داره دیگه نمیشه که اصلا بو نیاد، منم مولفیکس میگیرم شما شماره چند میذاری الان؟ من میخوام ایندفه چیز دیگه بگیرم که کمرش یکم کیپ تر باشه این خیلی شل میشه دور کمرش.

سلام خیلی افتضاحه اصلا استفاده نکن من مای بی بی استفاده میکنم خیلیم راضیم البته پسره من بیست ودوم ماهشه ولی اودم ببینم اگه مادرایه تازه بچه دار شدن کمکی خواستن کمکشون کنم

سلام من مای بی بی استفاده میکنم خیلی راضیم نه حساسیت میده نه پس میده سایزش هم مناسبه

من خونه کوکومی بیرون مای بی بی معمولی و شورتی

مای بی بی خیلی خوبه