۱۰ پاسخ

مباركه مواظب تبش باش و شيافت حتما حتما داشته باش تو خونه

واای خیلی مواظبش باش اخه پسرمن خیلی تب کردفک کنم چهارماهگی خیلی بده

عزیزم مواظبش باش پسره من تب کرد بردمش دکتر

منم دیروز زدم😭تا یکی دو ساعت ک گریه کرد تا شبم تب نکرد الان یه کم تب داره ولی خدا روشکر سرحال. فقط یه مقدار هی ناله میکنه و نق میزنه

وای منم زدم الان😭😭😭😭

انشالله که اذیت نشه پسر منم یکماه دیگه واکسن داره

وای وای عزیزدلم من دیروز زدم دیروز از عصر گریه کرد تا ۳ نصفه شب 😭😭😭😭 .چه شب بدی بود .حواست بهش باشه چون تب میکنه .حتما شیاف استامینوفن داشته باش که اگه با قطره و پاشویه تبش نیومد پایین سریع با شیاف کنترلش کنید.و حتما یکی کمکی داشته باش چون واقعا تنهایی سخته 😭😭😭😭

من فردا میخوام ببرم😥😥😨😨😢😢

بسلامتی مرتب استا بده حولرو بزار فیریز هر ساعت از رو لبلسش ی دقه بزا جای واکسن خوب میشه

ای جون مراقبش باش