۴ پاسخ

سلام.من بچه شیطون دورو برم زیاد هست اما هیچ کدوم بخاطر شیطنت زیادشون نصف شب بخاطر پادرد بیدار نمیشن. بچه ها انرژیشون زیاد. اگرم خسته بشن خودشون کمتر شیطنت میکنن.هر مشکلی که آدمو نصف شب از خواب بیدار میکنه قابل بررسی. بنظر من هر وقت بچتونو پیش ی پزشک اطفال بردین بهش بگین ممکن از کمبود ویتامین بدنش باشه.یا طی تحرکات روزانه به استخوانش صدمه زده باشه.

بهش میگن درد رشد
داره قد میکشه

بچه که داره قد میکشه.پاهاش درد میگیره یه وقتایی

بیقراری که به خاطر سن و شیطنت روز هست. درد پا ۲حالت داره یا می‌خواد توجه شمارو جلب کنه یا این‌که خیلی بپر بپر میکنه. دختر منم اینطور بود. الان ۳سال و ۴ماهه ست ولی دیگه گریه نمیکنه و توی خواب حرف میزنه یکم😅که طبق فرمایش مشاور محترم الن موضوع عادیه.