۱۱ پاسخ

من خریدم خیلی خوبه هروروز دخترمو میزارم توش بازی میکنه .خیلی چیزاهم یاد میگیره کینه دستشو دراز کنه عروسکارو بگیره با پاش میزنه که صدا بدن هرروز یک ساعت بازی میکنه

کاربرد خاصی نداره چون بچه نمیمونه توش

پسر من خیلی دوسش داره حدود یک ساعتی بازی میکنه باهاش و بعدم خوابش میگیره چون رنگی هست واسشون خوبه و تو این کرونا که نمیشه جایی رفت تشک بازی داشته باشن همینم خوبه واسشون دلشون نمیگیره

من خریدم
خوشش میاد بازی میکنه

برا ما که خیلی خوب بود دخترم یک ساعت هم شده باهاش بازی کرده غلت زدن رو بخاطر همین تشک بازی زود یاد گرفت همین طور گرفتن رو دکترش هم خیلی تاکید میکرد که حتما اسباب بازی های آویز براش بگیریم

من خودم میخوام براش درست کنم کل سیسمونیش هم خودم دوختم😌

من خریدم... خوبه پسرم سرگرم میشه با عروسکاش آویز

پسرمن داره
اولا زیاد دوس نداشت ولی الان میذارمش میمونه یکم بازی میکنه خوبه

دختر من داره خوبه همش در تلاش که عروسکارو بگیره بزاره دهنش

منم تو فکرشم دوس دارم بگیرم نمیدونم‌کارایی دارع یانه

خرج اضافی واقعا😕😕😕😕