۷ پاسخ

۲۰ همین برج میشه ۵ ماهه نیمه مردادم میشه ۵ماه نیمش

سلام عزیزم. دختر شما ۲۰تیر ۵ماهگیش کامل میشه یعنی الان ۴ماه تمام و ۲۷روزداره.توی ۵ماهگی هست.۵ماهش که کامل شد یعنی ۳روز دیگه با توجه به رشد وزن و قدش کم کم غذا کمکی رو شروع کنی و باید دکترش این اجازه رو بده.دکتر پسر من اجازه داد و الان این ماه فعلا فرنی و حریره بادام رو کم کم دادمش.تا ماه بعد سوپ رو شروع کنم

سلام الان داره ۵ رو تکمیل میکنه ، منم از همین موقع بود که کمکی رو با فرنی شروع کردم ، همچنان هم همون حریره و فرنی رو بهش میدم با ی قاشق چای خوری میتونی شروع کنی

تو شیش ماهه دیگه

گلم زده چهارماه و‌۲۷روز یعنی ۲۷روزه ک دارع از پنچ ماهش میگذره

ببخشید من اشتباه حساب کردم.

گلم ۵ماه و نیمه.
۲۰روز دیگه شروع کن به غذاش.اول فرنی.اما الانم میتونی آب بدی بهش ولی کم.چون هوا گرم شده آب بدی بهتره