۱۱ پاسخ

من سونوی ان تی گفت دختره آنومالی فعلا نرفتم 28 باید برم هرچی هست سالم باشه تنها چیزی که اهمیت نداره جنسیته🌹🙏

۱۶ هفته تمام به بعد قطعیش معلومه
منم صبر نداشتم تا انومالی زودتر ی سونو تعیین جنسیت رفتم

16هفته مطمهن ولی توی سونو انی تی هم بهم گفت احتمالا اینه

من ۱۸ هفته رفتم انومالی ولی از ان ای میدونستم جنسیتو چون دکترم ۱۰۰ درصد بهم گفت

من ۱۷ هفته رفتم درست گفتن

من الان 12هفتمه رفتم ان تی ب احتمال زیاد گف چیه اما سونو18هفتگی دقیق میگه

من سی ام وقت انومالی دارم . صبرم تموم شده . کاش ابن دو هفته زودتر تموم بشه . تو ان تی دکتر گفت به احتنال یکم ببشتر دختر . دلم دختر میخواد

من هفته دیگه انومالی دارم نمیدونم چیه 🙄

واسه من ۱۶ هفته دکتر خودم سونو کرد گفت دختره.فردا باید برم آنومالی

۲۱ هفته جنسیتش رو فهمیدم ولی خیلی طول کشید

عزیزم ضربان قلب جنین چنده ؟