۵ پاسخ

دختر منم روزا اینجوریه تا میزارمش زمین بیدار میشه فقط شبا میخوابه.... سعی کن قشنگ سیر باشه و بخوابونیش ک واسه گشنگی بیدار نشه و جاش نرم و گرم باشه و خودتم کنارش باش چند دقیقه ک تا چشماشو باز کرد نوازش کنی خواب بره

بزارش تو گهواره منم دخترم همینطوره ولی تو گهواره تکون ک میدی میخوابه

دختر منم همینطوری اصلن نمیتونم هیچ کاری کنم

قنداقش کن راحت میخوابه چون دست پاش تکون میخوره زود بیدار میشه

جایش نرم باشه میخوابه همیشه آیت الکرسی بخون فوت کن بهش شاید ترس دارد