۸ پاسخ

سلام
از کجا میدونی عفونت داری؟
هرسری میری حمام یه فنجون سرکه بریز تو لگن ۵ دقیقه بشین توش، اینو دکتر بهم گفت انجام دادم عالی بود، بعدش عنبرنسا بگیر دودش کن و دود و بخارش رو بگیر به خودت اونم عالیه،میگن بوی خیلی بدی داره ولی اصلا اینجوری نیست بوی جنگل میده خیلی ام خاصیت داره

باس معاينه شي دارو بگيري

برو دکتر باسونوگرافی ومعاینه دقیق متوجه بشه که دارو مناسب بده.

خانما دخترمن 8ماهشه احساس میکنم انحرافی چشم داره دکترم بردم گفت چیزی نیس سالمه فقط شش ماهه دیگه باید بررسی بشه

ممنونم دوستان بابت راهنمایتون.

نمک دریا بگیر بزیر تو اب هر بشین توش سرکه و جوش شیرین هم میتونی بریزی

سلام گلم اگ سوزش ادارار داری تو اب نمک ابش ولرم باشه یا ابو جوش شیرین بشین

ازکجا فهمیدی عفونت داری آزمایش دادی