۸ پاسخ

من ۸ ساعت قبل از واکسن استامینوفن دادم بعد بخاطر اینکه پاشو کمتر تکون بده قنداقش میکردم

عزیزم استرس نداشته باش لباسش خنک باشه از این زیر دکمه ها که دیگه شلوار نپوشنی که واکسن تو پا میزنه نخواهی در بیاری و باز بپوشونی قبل رفتن بهش استامینوفن دو برابر وزنش بده هر 4 ساعت بده شیر بهش بده سیر بشه بعد که آمدی کمپرس سرد هر ساعت بزار براش فرداش گمپرس گرم بزار

عزیزم قبل رفتن حتما دوبرابر وزنش استامنیفن بده مارک پاراکید خیلی خیلی خوبه سعی کن از اون بگیری بعدشم روز اول هر ۴ساعت بده من حوله هم نزاشتم خدا رو شکر دیروز زدم امروز خیلی بهتره

سلام زیاد گرم نپوشون بردی آمپول زدی ی دستمال نخی ببندشلوارشو بپوشون بیارخونه استامینوفن بده بعد دستمال شو با نکن هوا بخوره بهداشت میگه ولی تو هیچ چیز سرد نذاروش تا شب ده بار اینجوری ویکس بزن دستمال و بذاروش روزبعدهم همونجوری فقط چندباردستمال روبذازیراتویکم گرم بشه نه زیاد داغ بذاروپاش

سلام عزیزم قطره استامینوفنو هرچهارساعت یه بار باید بش بدی من روز دومم هر چهارساعت بش میدادم چون باز تب داشت معمولا دو الی سه روز طول میکشه ولی شدتش بستگی ب بچه داره سعی کن لباس کمتر تنش کنی و خونه رو خنک نگه داری که تبش بالا نره هر نیم یا یه ساعت تبشو چک کن اگه لازم باشه پاشویش کن ولی استرس نداشته باش زود میگذره

سلام عزیزم منم مث شما خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر دخترم ن تب کرد ن گریه کرد حالش خوب بود مث همیشه من تا آوردمش خونه سریع بهش ۱۰ قطره استا دادم ن میزاره درد کنه ن تب هر ۴ساعت یبار دوبرابر وزنش بهش استا بده عزیزم دیگه نگران نباش🤗😘😘😘

قبل از رفتن نیم ساعت قبل دو برابر وزنش قطره استا بده روز اول چهار ساعتی روز دوم اگه لازم شد ۶ ساعتی روز اول سه ساعتی سه دیقه کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم براپخش مواد تا سه روز اب ب جای واکسنش نخوره عفونت میکنه پس پی پی کرد پاکش کن حموم روز چهارم تبشو دو ساعتی اینطورا بگیر اگه لازم شد پاشویه با اب ولرم و نمک بارچه تمیز خیس میکنی ابشو میگیری کشاله ران وزیر بغل خوبه پوشکش نکن زیرشو چیزی بنداز تاثیر داره تو کنترل تب و شیر هر چی بیشتر بخوره بهتره ادار بیشتر احتمال تب کمتر زودتر برو ک نفر اول باشی وسایل استریل باشع با خودت زیر انداز مشما ببر بنداز دور متر پارچه ای ببر

وااااای منم پس فردا میخام ببرم😰😰😬