۱۴ پاسخ

پسرمن به مولفیکس مای بیبی حساسه من مرسی و بارلی و اوبیبیوو مامی استفاده کردم.خوب بودن

من مارک مای بی بی استفاده کردم خیلی خوبه ،الانم یک ماهی است از بارلی استفاده میکنم خیلی خوب و مقرون بصرفه اس

من خونه کهنه میزارم بیرون جایی رفتم بی بی گینک میزنم چون ارزونتره

اوایل مولفیکس بعد پاش قرمز میشد الان مای بی بی

من مولفیکس راضیم ازش

سلام من قبلامای بی بی الان کو کومی

من برای پسرم کانفی میگرم راضی هستم

منم مرسی میبندم .و خیلی هم راضیم

سلام گلم
من هر سری از هر کدوم گیرم بیاد میخرم مولفیکس.مای بی بی.کوکومی.کینگ بی بی.و...بهشم میسازه خداروشکر بستگی داره ک ب بچت چ مارکی میسازه اگه ی مارک ارزون قیمت بهش بسازه ک چ بهتر
مامی ک میخواد زود ب زود عوض شه چرا گرون بخره آدم پول اضافشو خرج ی چیز دیگش میکنی

مای بیبی ......

من اولا مای بیبی الان گرون شده کوکومی و بیبی کینگ

مولفیکس ، خیلی راضی ام

مای بی بی مارک پوشک هست عزیزم

مارک مای بی بی خیلی عالیه