۹ پاسخ

من به دخترم بیومیل 2 میدم رفلاکسیه حساسیت به پروتیین گاوی داره تا حالا اذیتش نکرده

عزیزم بعد از یه مدت که رفلاکسش کم بشه شکمش کمتر کار میکنه چون ای آر جوری عمل میکنه که رفلاکس معده رو جمع نیکنه و دفع میکنه

شیر خشک آپتامیل پپتی

من شیر خشک آپتامیل اچ آ رو دو بار گرفتم دکتر گفت نیازی به شیر خشک نداره قطع کردم ولی تا ۶ ماه اول که شماره ۱ بود خیلی به سختی پیداش میکردیم

نان اچ آ بچهای آلرژی به پروتئین گاوی نباید بخورن، ببین دکترش میگه چی بده چون آلرژی داره

دختر منم رفلاکسیه هرچی میخورد حساسیت میداد. ولی نان خوب بود

زیر نظر دکترش باید تغییر بدین. من نان اچ آ میدم خوبه

من به پسرم ببلاک ای آر میدم یبوست میشه

من نان اچ آ میدم ولی نمیدونم واسه رفلاکس چطوریه .نان وزن دهیش خوبه