۱۴ پاسخ

درست گفته بهداشت عزیزم

دقیقا میشه 1 سال و 6 ماه
98/12/23 منها 99/6/23 کن تاریخ دقیق

نه درستگفت شهریور باید بری

سلام عزیزم.پسر منم ۲۳ اسفند ب دنیا اومده.۲۳ شهریور واکسن داره

خب مرداد بشه 17ماهه شهریورم میشه 18دیگه درست گفته

یکسال ونیم یعنی یکسال و۶ماه همون ۲۳شهریورمیشه

نه درست گفته شهریور ماه میشه

خب عزیزم 23مرداد میشه یکسالو پنج ماهش 23شهریور میشه 1سالو شش ماهش دیگه

یک سالو نیم یعنی یک سال و شش ماه
اشتباه نکرده

دختر من ۹۷،۱۲،۱۹به دنیا اومده و ۱۹ شهریور واکسن ۱۸ ماهگیشه

بهداشت درست گفته عزیزم

عزیزم بهداشت درست میگه دقیقا همون تاریخ باید ببری
دختر من ۱۰ بهمن ۹۷ بدنیا اومد واکسن ۱۸ ماهگیش رو ۱۰ مرداد باید بزنم

سلام درست گفته عزیزم ،یکسال و پنج ماه میشه ،هفده ماه تمام ،در صورتی که واکسن رو باید یکسال و شش ماهگی بزنین ،که میشه ۲۳ شهریور

من فک میکردم یکسال وپنج ماهگی میزنن قاطی کردم خخخ ممنون از لطفتون