۹ پاسخ

مای بی بی راضیم

بهتره از یه مارک استفاده کنی تا اخر مای بیبی بهتره ولی بازم باید ببینی کدوم بیشتر بهش میسازه
مای بیبی به نود درصد بچه ها میسازه جذبش خیلی بالاس،خیلی هم بلنده از پشت کمر پس نمیده

از یکیش استفاده کنی بهتره.من مای بیبی استفاده میکنم راضیم.مولفیکس استفاده میکردم از پشت میزد بیرون پی پیش

فرقشو دیگه خودتون باید بدونین وقتی بهش نساخته باشه پای بچه میسوزه یا دونه های قرمز میزنه باید ببینی کدومشون اینطوری نمیشه همونو بنداز براش من مای بی بی استفاده میکنم عااااااااالیه 😊

منم اون اولا از خیلیا استفاده کردم تا اومد دستم چی بگیرم .مولفیکس و ببم به دخترم نساخت .مای بیبی سایزاش کوچک بود ..بارلی و مرسی عالی بودن .الان دیگه فقط از مرسی استفاده میکنم

من مولفیکس استفاده کردم راضیم الانم دو روزه سایز 3 شده

فرق نداره بابا من مولفیکس استفاده میکنم

اگه نسوزه نه اشکال ندارد
بین بنظرم خیلی عالیه در حد مولفیکس هست قیمتشم خیلی خوبه

از یه برند استفاده کن
هر بچه ای یه جوره و با یک مارک راحته نمیشه گفت کدومش خوبه