۸ پاسخ

شير خشك رو با قطره چكون بريزيد تو دهنش وقتي ميخوره سينتونم بذاريد دهنش از كنار لبش با قطره چكون شير خشك بريزيد تا فكر كنه شير شماست هم ميك ميزنه شيرتون زياد ميشه هم سير ميشه

عزیزم ماه اول واقعا آدم فکر می کنه شیرش کمه و اعتماد به نفسش در این زمینه میاد پایین ولی هرچی بچه بیشتر شیر بخوره،شیرت بهتر میشه،شما شروع کن قطره شیر افزا بخور، مرتب با شیر دوش هم سینت رو بدوش تا شیرت بیشتر بشه،بعد که شیر اومد تو سینه هات،خیلی تلاش کن تا بچه سینتو بگیره،اگر هم اولش نگرفت،ناامید نشو مرتب تلاش کن تا بگیره

پسر من ک دیگه هرکاری کردم نگرفت چون شیشه راحتع براش من خیلی تلاش کردم ولی نگرفت . شیرمم غلیظ بود ۱۴ روز دوشیدم دادم ولی دیگه بعدش شیرخشک دادم
تلاشتو بکن ولی دیگه فک نکنم بگیره

منم شیرم کم بود اما اینقد ک مادرم سرکوفت زد کوتا نیومدم اینقد غذا خوردم تا بهتر شد الانم غذامو سروقت و وعده بیشتر میخورم تا بچم سیر بشه شیر مادر چیز دیگست از مامانم ممنونم😃

بله چند بار میک بزنه شیرت میاد خیلی تلاش کن و ناامید و خسته نشو،بچه هرچی بیشتر میک بزنه شیر شما هم بیشتر میشه

اره اگه قطع نشده باشه میشه ولی باید بیشتر تلاش کنی واسه افزایش شیرت قرص شیر افزا و رازیانه و اینا بخوری زیاد میشه ولی مشکل اینجاس ک فک نکنم بگیره سینتو چون الان ب شیشه عادت کرده دهنش ب پلاستیک عادت کرده پوست رو قبول نمیکنه ولی تو بازم تلاشتو بکن

ن دیگه شیر نمیاد

منم دقیقا مثل شما هستم چیکار کنم