۱۱ پاسخ

منم همین جوری بودم تا 6ماه همین جوری میشه بعد کم میشه هیچ ربطی به شیردهی نداره. بعد زایمان چون هورمون ها بهم می ریزن حدود 6ماه زمان میبره تا هورمون ها طبیعی بشن

هیچ کاری نمیشه کرد،اکثر راهارو من رفتم😭
فقد میتونم بگم به جمع کچلا و مو کم پشتا خوش اومدی😂

آمپول بیوتن پرتن ازداروخونه بگیر هر ۶ماه بزن عالی👍👍👍

سلام عزیزم من مشاوره پوست مو انجام دادم بعد برام یک پک فرستادن خیلی عالی بود ریزش موخوره وزی و....همه ازبین رفت حالا هرکی میبینه فک‌مکنه کراتین کردم

دکتر به من قرض اکولایف داد عالیه جلوی موهای من کاملا ریخته بود اینو خوردم سریع خوب شدم روزی ی دونه باید بخوری

سلام تا ۶ ماهگی طبیعیه کاریش نمیشه کرد

بعد از زایمان طبیعیه ولی میشه با مکمل کمترش کرد من هر روز 4 شیره میخورم شبا هم قرص فرودین میخورم ک ویتامین ب 12 و سی و اهن داره

وای منی که اصن ریزش مو نداشتم کله خونه مو شده شونه سرم سیاه میشه از مو

من بچه‌ام شیرخشکیه ولی موهام‌یک هفته است دسته دسته میزیزه ویتامین ب خریدم‌ بخورم از فردا تو هم‌بپرس اگه‌ برای شیرت مشکل نداره بخور

من قرص زینک میخورم خیلی کمتر شده

اضافه وزن نداری؟؟؟