۴ پاسخ

اگه کولیک داره اینا درد موقعتی خوب میکنه مثل مسکن میمونه بی بی کر بگیر عالیه یعنی من یک ماه ب پسرم دادم الان دردش کمتر شده و اینکه برا سیستم دفاعی بدنش خوبه

سلام عزیزم...بجز اینفاکول چیزی بچه رو آروم نمیکنه...یکم گرونه ولی هم تاثیرش بهتره و هم لازم نیست هی قطره عوض کنی...سرچ کنی میاد که کجا دارن

سلام عزیزم من به پسرم قطره کولیف میدادم خیلی خوب بودبعداینکه قطره تموم شدکولیک پسرمم خداروشکرخوب شد

چون خارجی هست هر داروخانه ای نداره...توی اینستا سرچ کنی میاد کجا دارن...اگه معمولی تر بخوای گرایپ واتر هم بدنیستش...ولی واقعا بقیه بی فایده هستن...بی بی کر رو هم هر روز پنج قطره بده چون کلا لازم هست برای کوچولوها...باز میخوای از دکترش سوال کن ولی معمولا برای همه ی بچه ها میدن😘