۹ پاسخ

چیز خاصی نیس ناراحت نباش گلم...😊

دلش سرما خورده یا گوش درد دارد چرب کن همه جا شو و گرم نگهش دار

نگران نباش مال قوام شیر خشک هست چون منم دخترم ۳ماهشه و همین طوری دفع میکنه

سبزوزرداصلامشکلی نداره طبیعیه

پی پی سبز میگن گوش درد داره پشت گوش با روغن حیونی یا زیتون ماساژ بده یا یا اینکه سردیش کرده شیرتو بمال پهلوهاش با لچک ببند مثل قنداق

عزبزم طببعی هستش

سلام عزیزم احتمال زیاد پهلوها ی بچه سرما خورده پهلوهاشو چرب کن با یه پارچه ببند

اون دونه ها سفید رنگ هستن که کاملا طبیعیه،به خاطر چربی شیره
ولی
اگه میگی سبز شده احتمالا فقط اول شیرتون رو خورده بذارید شیرش رو کامل از یک سینه تخیله کنه
نگران نباشید🌹

میگن اگه سبز باشه یعنی سرماخورده