۳ پاسخ

عزیزم کاملا طبیعیه دکتر گفت سه ماه اول وقتی چیزی میلت نمیبره نخور هیچ اتفاقی نمیوفته هرچیزی میلت میبره بخور من الان دو هفته س نه برنج نه مرغ نه گوشت هیچی نتونستم بخورم فقط آش و سوپ و آب سیرایی و کله پاچه اینجور چیزا خوردم .

کاملا طبیعیه من 3 ماه اول داغون بودم بعد حالم بهتر شد و غذا می خورم به کارهام میرسم ناراحت نباش طبیعیه بعضیها 9 ماه اینطوری هستن

عزیزم طبیعی هست ولی سعی کن گوشت کبابی، آبگوشت پر مزه.،حریره بادام ومیوه مصرف کن تا بدنت و کوچولوت ضعیف نشن