۵ پاسخ

شربت مگنی میلک بگیر قیمتش زیر ده هزاره. شبی دو قُلپ بخور فردا شکمت راحت کار میکنه فقط و فقط همین کارسازه اخه من یبوست خیلی شدید داشتم از روزی ک یادمه بعد تو بارداری شدت گرف کلا خیلی اذیت شدم هرنوع دارو خوردم هر توصیه ای هم ک بقیه کردن انجام دادم هیچکدوم کارساز نبود فقط این شربت تاثیر داشت خداروشکر تقریبا دو هفتس راحتم

آب کرفس عالیه
پماد آنتی هموروئید
بای شربت لاکسمل

انجیر خیس آلو آب زیاد بخور

شربت مُلین و آب زیاد غذاهای آبکی من خودم که یبوست داشتم یا قرص بیزاکودیل میخوردم یام شیاف میزاشتم کا باعث میشد مقعدم چرب بشه راحت دشویی کنم خونریزی نشه چون منم خونریزی میکرد مقعدم

کمپوت هلو بخور
انجیر خیس بده تو آب شب تاصبح
صبح اونو بخور
خاکشیر بخور