۵ پاسخ

عزیزم دفع ۳.۴بارایرادی نداره غذا میخورن تفاله غذارو باید دفع کنن حالا ممکن تویه نوبت دفع کنه ممکن توچندنوبت.

تا۴ بار دفع طبیعه ۵ بار اسهال خفبف
هر ماه به نسبت ماها اول کمتر میشه

دختر منم هفته پیش سرما خورد بهش شربت دادم طبق نظر دکتر فک کنم اونا باعث شد رفعات دفعش زیاد بشه الان که چند روزه تموم شده داروهاش کمتر شده دفعش.ولی احتمال داره بخاطر کمکی هم باشه

پسر منم روزی چندبار پی پی میکنه خب زیاد میخوره بخاطر اون

گلم هر بچه اوایل کمکی یجور تا بدنش ب کمکی عادت کنه زمان میبره یا یبوس میشه یا روون تا وقتی هم اسهال نشده جای نگرانی نداره عادیه