۴ پاسخ

سلام گلم من هم سینه خودمو میدم هم شیشه اوایل سینمو پس میزد چون شیشه راحتتر بود ولی انقدر پافشاری کردم که الان هر دو رو میگیره

بستگي به بچه داره، ازين شيشه شيرايي كه سري ش مدل سينه ي مادر هس بگير

فک نکنم عیب نداره بهش بده ولی من خودمو کشتم ک شیشه بگیره یا پستونک دهانی ولی نگرفت جز سینه خودم دیگه چیزی قبول نمیکنه

بعضی از بچه ها درکنار سینه مادر شیشه ام میخورن ولی بعضی از بچه ها تا شیشه بهشون میدی دیگه سینه رو نمیگیرن