۳ پاسخ

عزیزم دختر منم نمیخورد من با سرنگ دارو خوری بهش دادم بعد کم کم با قاشق خورد
چون از طعم غذا خوششون نمیاد دهنشونو باز نمیکنن به مرور که با طعمش عادت کنه با قاشق میخوره نگران نباش درست میشه اینجوری

خب نم نم شرو کن با قاشق اب بده فرنی اینارم همینطور قاشق پلاستیکی بده دستش خودش بازی کنع

سلام اینطوری که بده خیلی مایع میشه من با میکس کردت هم مخالفم چون بچه عادت میکنه دیگه جامد نمیخوره سفت تر درست کنید با انگشت بدین یا نوع قاشقش رو عوض کنید نمیدونم