۴ پاسخ

من خودمو خواهرم و زنداداشم بردیم پیش دکتر مشایخی در تهرانپارس کارشون خیلی خوب بود . قیمتشم خوب بود

راجب اینکه کدوم دکتر کارش بهتره باید محد سکونتتونو مشخص میکردین 😁
ما پسرمو با حلقه ختنه کردیم خوبه

من می‌خوام پسرمو ببرم پیش دکتر فریدونی واقعا حرف نداره خواهرم پسرشو ختنه کرد همون لحظه دکتره گفت مامیش کن بدون درد وخونریزی

من پسرما به روش حلقه ختنه کردم عالی بود لیزر همون سنتیه اما بجا تیغ بالیزر میرن