۶ پاسخ

سلام شبا قبل خواب شکمشو سیر کن من جدیدا مغزیجات میدم فقط یبار دم صبح بیدار میشه برا شیر و بعد بچه هام مثل ما طول شب بیدار میشن ایا ما میریم غذا میخوریم تقصیر خود ماست ک تا بیدار میشدن میگرفتیم زیر سینه و این شد براشون وابستگی و عادت کم کم از سرش میافته

عادت کرده عزیزم. میتونی مدت زمان شیردهی را کم کم کمش‌کنی‌تا کم کم شیر شبش کمتر بشه و هم خودت و هم اون راحتتر بخوابه. اگه‌قبلا‌صبر میکردی خودش سینتو ول کنه الان ۵ دقیقه‌که‌شد کم کم آروم سینتو در بیار از دهنش. منوط بر اینکه مطمینی سیره و فقط‌برای آرامش میگیره به دهنش

عادیع بچها بیشتر بخاطر اینکه وابسته هستن بیدار میشن میخوان بعل مادر باشن عزیزم اینطوری آروم میشن

شیر خودتو میخوره؟!!

بچه منم هست یه مدت این شکلین بازخوب میشن

عزیزم من قبل خوابش حریره بادام میدم کمتر بیدار میشه