۷ پاسخ

با حلقه من که راضیم

من واسه رادمهر حلقه ختنه کردم راضی بودم

بخیه پسر من دو ساعت اذیت کرد بعدش هیچی فقط خودت باید مواظب باشی بعد ختنه زودی تا بی حسی نرفته دو برابر وزنش استامینوفن بده فقط یبارا نده دیگه بعدش تا ۴۸ ساعت دو روز نشورش بعد ۴۸ ساعت پانسمانشو دربیار بشور فقط هی تتراسایکلین بزن

بخیه بهتره ی کم گریه میکنه ولی چند روزه خوب میشه من ک اصن از روش حلقه خوشم نمیاد..دکترا برای راحتی خودشون این روشو کار میکنن

سلام .من بخیه زدم واسه پسرم .خوب بود راضی هم بودم .ب نظرم همه مثل هم هستن .حلقه من شنیدم میگن گیر داره .بعضی ها هم راضی بودن

حلقه اخه ختنه بابخیه سخته بچه فک کنم بیشتراذیت بشه وطول بکشه بخیه خوب بشه ولی جلقه اگ روزی ۴ر۵باربشوری زودی میفته

حلقه