۷ پاسخ

چه شیرخشکی پیشنهاد میدین برای رفلاکس پنهان؟

سینه تو نمیگیره شیرخشک که اصلا نمیخوره

دقیقا از سه ماهگی شروع شد فقط تو خواب من شیر خشکم نمیخوره تو بیداری

اره پسرمنم توسن پسر شما اینجوری شد مجبور شدم کمکی با قاشق شیرخشک بدم یا شیرخودمو بدوشم بهش بدم توشیشه هم کم میدادم بش تا یبار ک سینمو دادم دیدم گرفت و خوب شد
رفلاکس پنهان داشت پسرم

آخه اگر توی شیشه براش شیره بادوم بدم یا نبات داغ،خوب میخوره

دخترمنم نمیخوره فقط تو خواب تا اون بیداره من بیدارم تا خوابه هم بیدارم شیر میدم کلافه شدم

دنبال شیطنته شیر خشکم بدی نمیخوره بازیش میگیره دخی مت شیر خشکیه اما با زور میدم میخوره تو خواب