۷ پاسخ

قطره پدی لاکت از داروخانه بخر بهش فقط هر ۸ ساعت ۵ قطره بده معمولا همون روز اول خوب میشه یا روز دوم هم سیستم ایمنی بچه را تقویت میکنه هم آنزیم های معدشا اگه بهم ریخته باشن تنظیم میکنه و اصلا ضرری هم نداره من به هر دو تا بچم هر موقع اسهال داشته باشن میدم زودی خوب میشن

سلام عزیزم موز کال- برنج و نون و هویج پخته اینا برای اسهال خوبه

قطره یا پودر پدی لاکت

موز خوبه منم موز ک میدم زودخوب میشع

گلم موز سیب زمینی ابپز کن پوره بشه کره ندی بیشتر میشه برنج یکم شلتر باشه

سلام هویج و سیب زمینی توی غذاش استفاده کنید.موز و سیب هم خوبه....کره هلو زردآلو انجیر اینا فعلا ندید

اول علتشو بفهمین بعد درمان کنین