۴ پاسخ

ب بهداشت بگی خودشون تو سیستم دارن این کاراام انجام بده قبل از رفتن نیم ساعت قبل دو برابر وزنش قطره استا بده روز اول چهار ساعتی روز دوم اگه لازم شد ۶ ساعتی روز اول سه ساعتی سه دیقه کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم براپخش مواد تا سه روز اب ب جای واکسنش نخوره عفونت میکنه پس پی پی کرد پاکش کن حموم روز چهارم تبشو دو ساعتی اینطورا بگیر اگه لازم شد پاشویه با اب ولرم و نمک بارچه تمیز خیس میکنی ابشو میگیری کشاله ران وزیر بغل خوبه پوشکش نکن زیرشو چیزی بنداز تاثیر داره تو کنترل تب و شیر هر چی بیشتر بخوره بهتره ادار بیشتر احتمال تب کمتر زودتر برو ک نفر اول باشی وسایل استریل باشع با خودت زیر انداز مشما ببر بنداز دور متر پارچه ای ببر اومدی خونه لباس خنک تنش کن برای اینکه پاشو تکون نده میتونی شلوار پاش نکنی با چیز کوچیک نخی قنداقش کن چن ساعت اروم موقع تعویض پوشک دیدی راحت پاشو تکون میده میتونی بازش کنی

داخل سیستم بهداشت ثبت شده کامل. دوباره بهتون میدن

داخل سیستم هست باکدملی بچه یاکدملی والدین کمکتون میکنن

نه نمیده بایدبری ازبیمارستانی که بدنیا اومده بگیری من الان دارم میرم بگیرم میگن باید واکسنی که بدنیااومده زدن نوشتش باشه