۴ پاسخ

دختر من ساعتی نیست😅😅😂هر وقت بخاد بهش شیر میدم رفلاکس هم داره،در روز بین هفت تا هشت بار شیر میخوره هر بار هم ۱۸۰سی سی

سلام‌گلم عزیرم‌بچه شما شش ماهشه هرریک ساعت ۹۰،سی سی میتونه بخوره

راستش تا حالا دخترم ۱۲۰ تا بیشتر نخورده اونم بندرت...معمولا دو یا سه ساعت یبار ۹۰ تا میخوره بنظر خودمم کمه ولی بیشتر نمیخوره

هر سه ساعت ۱۲۰ تا، البته ۱۵۰ تا هم میخوره ولی چون رفلاکس داره بهش نمیدم که معدش خیلی پر شه بالا بیاره