۶ پاسخ

من اصلا لکه بینی هم نداشتم سونوی nt بهم گفت پشت جفتت کمی خون جمع شده به هیچ وجه رابطه نداشته باش و استراحت کن و چیزای گرم هم نخور و شیاف و ۱۰ عدد قرص بهم داد

عزیزم منم تو هفته شما بعد از یه رابطه سطحی اونجوری شدم دیگه رابطه قطع کردم بدون شیاف درست و خوب شد

سلام عزیزم استراحت کن و شیافت رو استفاده کن زود قطع میشه زن داداش من فقط ۲روز شیافت زاشت لکش قطع شد .

سلام عزیزم منم همینطوری ام الان هفته۱۳ هستم و از هفته ۱۱اینجوری شدم فقط استراحت کن بااستراحت زود خوب میشی و حتما از توالت فرنگی استفاده کن خداروشکر من الان خیلی بهترشدم،ان شالله شماهم زود خوب میشی،اصلا نگران نباش🙏😇

هموون شیاف خوبه

یعنی واقعا هرکار اینجا بهت گفتن انجام میدی؟؟؟ وقتی دکترت گفته فقط شیاف.مثلا من بگم نه شیاف استفاده نکن .نمیکنی؟؟؟ این سوالت رو پاک کن ازهبچکس هم نپرس غیراز دکترت.براخودت میگم چون شوخی بردار نیست