۷ پاسخ

سلام . استرس اصلا واست خوب نیس ک . شاید بزرگتر شده جا واسه حرکاتش کمتر شده نگران نباش سوره نبا رو بخون دست روی شکمت بکش انشالله نگرانیت رفع میشه

عزیزم شاید درحال استراحته جاش تنگه همیشه که نمیتونه محکم تکون بخوره بعضی وقتا خستس

طبیعیه عزیزم.

اشکال ندارع خب گلم حتما خستس
خیلیم نگرانی برو تا شبکه بهداشت ضربان قلبشو چک کنن
ولی بیشتر بیحاله
احتمالا هم جنینت دختره چون منم اینجوری بود دو روز بود وول نمیخورد
ولی در کل بری تو هفته ۳۰ الی ۳۱ حرکاتشم بیشتر میشه

من شنیدم از ۲۸ هفته باید رو تکوناش حساس بود و تکوناشو شمرد با دکترت مشورت کن

از هیچی نیست . مهم اینه که فقط تکون بخوره کم زیاد بودنش مهم نیست اصلا نگران نباش. اون اشکاتم پاک کن 😊

ببین شاید چیزی می خوری که بچه خوابش بگیره آخه مال منم همین جوری بود دکتر رفتم و وقتی پرسید چی می خورم گفتم دوغ اونم گفت که برای همین تکونش کم شده برو شیرینی جات زیاد بخور تا تکون بخوره