۸ پاسخ

پسر منم شیر خودمو میخوره روی زبونش سفیده.
خاتواده شوهرم میگن با هلیله زرد پاک کن که شیر بهتر بخوره اما من نکردم .

اره عزیزم چون شیر میخورن اینجوریه .
پسر جون منم اینجوریه

سلام عزیزم این عادیه ازدختره منم همینطوره از رفلاکس معدشونم میشه کلا چیزه نگران کننده ایی نیست

از شیر هستش عزیزم نگران نباشین

آره عزیزم مشکلی نيس

من سفیدی روزبونش کمی برجسته شده بود دکتر گفت دهنش برفک زده قطره نیستات داد خوب شد ولی اگه سفید هست اما برجسته نیست مال شیرخشک هست

سلام.دخترمم بود.بردمش دکتر گفت علائم قارچی بودنه.دارو داد.کلا از بین رفت.

از من شیر خودمو میخوره و رو زبونش سفیده