۸ پاسخ

سلام.داره ارتباط برقرارمیکنه که می‌خنده.نگران نباشید.بخ گوارش عروسک آویزون کنین.صداهم بده چه بهتر.

پسرمنم همینجوریه بلاخره دوتا عروسک آویزون کردیم حداقل یه انگیزه داشته باشه الان تکونشون میدیم ذوقش چندبرابر شده

بله عادیه.بچه ها طرح خنده و اخم مادر رو توی ذهنشون ذخیره میکنن....

مال منم دوماهش کلا همه جا را نگاه میکنه و می خنده

😆دختر منم همینکارو میکنه😂

سلام اره پسرمن شبها بلند میشه شیر بخوره به سقف نگاه میکنه میخنده گاهی من میترسم میگم چیه بالاسرم مگه

خدایش عجب مادرایه نگرانی هسیمبچمون هوشیار باشه مبگیم حتما‌چیزیشه تنبل باشه نگرانیم وای تنبله واسه همه‌چیزشون‌نگرانیم دیگه نه طبیعی خواهر

اره عزیز از من به دیوار نگاه میکنه و میخنده نگران نباش عادیه خخخخ